Политика в отношении обработки персональных данных

Политика в отношении обработки персональных данных

Варана-вэнджаныя каўбасы

Сервелат венгерскі

Сервелат венгерскі

Вышэйшы гатунак

Навінка
Сервелат крамлёўскі

Сервелат крамлёўскі

Вышэйшы гатунак

Навінка
Сервелат з густам арэха

Сервелат з густам арэха

Вышэйшы гатунак

Навінка
Бужоле вытанчанае

Бужоле вытанчанае

Вышэйшы гатунак

Бужале з ялавічынай

Бужале з ялавічынай

Вышэйшы гатунак

Бужале з грудзінкай

Бужале з грудзінкай

Вышэйшы гатунак

Барбадас Традыцыйны

Барбадас Традыцыйны

Вышэйшы гатунак

Балыкавая Традыцыйная

Балыкавая Традыцыйная

Вышэйшы гатунак

Венгерская Традыцыйная

Венгерская Традыцыйная

Вышэйшы гатунак

Прэм'ера смак

Прэм'ера смак

Вышэйшы гатунак

Студэнцкая

Студэнцкая

Вышэйшы гатунак

Фермерская

Фермерская

Вышэйшы гатунак

Фінская

Фінская

Вышэйшы гатунак

Фінская смак

Фінская смак

Вышэйшы гатунак

Памер шрыфта Аа Аа Аа
Колеры сайта к к к
Выключыць малюнкі
Студэнцкая

Студэнцкая

Вышэйшы гатунак

Каўбаса варана-вэнджаная мясная з мяса птушкі

Склад:

мяса курынае, шпік, свініна, соль, вострыя прыправы

Тэрмін прыдатнасці і ўмовы захоўвання:

30 сутак пры тэмпературы паветра ад 0 ° С да плюс 4 ° С і адноснай вільготнасці (75-78)%

1